Vaccination och mål

Idag vaccinerade vi Bianca och mer än så var det inte. Vi ska ta det lite lugnt nu i en eller två dagar, energin kommer samlas och blir nog ett roligt ridpass på torsdag samt fredag 😉

Igår promenerade vi bara, idag får hon vila och imorgon blir det ett lugnt pass. Ska bli spännande att se hur mycket energi hon har efter två dagar vila. Sist vilade hon en hel dag, efter den dagen höll hennes superhöga energi i tre dagar ungefär. Nu ska hon vila två dagar, nästan tre. Får se hur mycket energi hon har efter de…. :)

Eftersom det inte hände så mycket idag tänkte jag berätta lite vad vinterns mål är med ridningen och Bianca.

1.

Att hitta stabiliteten i traven. Mitt mål med traven är att hon ska kunna trava en sträcka med lite kortare tyglar än vad jag har nu och bli starkare.

2.

Mitt andra mål är att stärka konditionen och även bygga muskler, självklart inte över en vinter men iallafall påbörja nu :)

3.

Mitt tredje och faktiskt sista mål med Bianca nu under vintern är att bara skapa ett band mellan oss, ut och ha kul och lära känna varandra.

Jag vill inte ha för höga mål och inte för många, jag vill inte sätta för mycket press på henne nu i början utan ta det lugnt :)

IMG_2690

<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>