Jobbigt ridpass

Igår red jag ut med Bianca och en annan i stallet! Vi red en ”ny” väg, iallafall för Bianca. Det var väldigt fint väder och allt var toppen. Vi red upp för två ganska sluttande backar och körde kondition. Hon orkade nästan hela backen som var lite brantare än den andra. Den andra backen klarade hon galopp hela vägen upp. Riktigt bra konditionsträningen men herregud

VA TRÖTT HON VAR!!!

När vi gick hem fick hon välja tempo och det gick rätt så långsamt. Tror aldrig hon har gått så långsamt 😉

Idag blir det en promenad eftersom hon var så trött igår, vill fortfarande att hon rör på sig för det är ju också ”träning”.

<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>